ukenru
federatsiya-futbolu-namagayetsya-zalagoditi-konflikt-za-dopomogoyu-mizhnarodnikh-auditoriv

Федерація футболу намагається залагодити конфлікт за допомогою міжнародних аудиторів

 • 9373 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. Федерація футболу України знову попросила у "Десни" і "Вереса" дозвіл опублікувати фінансові звіти, передає УНН з посиланням на офіційне повідомлення ФФУ.

В історії з місцем в Прем'єр-лізі, яке замість "Десни" дісталося "Вересу", стався новий поворот. Нагадаємо, раніше в ФФУ заявили, що чернігівський клуб, який посів за підсумками сезону друге місце в першій лізі, не пройшов атестацію і тому замість нього в класі підвищиться рівненська команда, яка фінішувала третьою. Головною ж претензією до "Десни" було фінансове становище клубу, який нібито не надав необхідну інформацію.

У "Десні" заявили, що з цим у них все в порядку і опублікували документи, згідно з якими клуб відповідає фінансовим критеріям Прем'єр-ліги. ФФУ відреагувала швидко, там сказали, що при проходженні атестації "Десна" цих документів не надавала. Також в федерації ще раз попросили у "Вереса" і "Десни" дозволу опублікувати фінансову документацію, яку клуби надавали при проходженні атестації.

Крапку ж у цих розглядах ФФУ пропонує поставити за допомогою міжнародної аудиторської компанії. Їх завданням буде перевірка документів і винесення вердикту про правомочність прийнятих федерацією рішень.

Українські Національні Новини

Суспільство