fbr-prahne-dopytaty-trampa-v-ramkakh-rozsliduvannia-zamakhu-na-noho

ФБР прагне допитати Трампа в рамках розслідування замаху на нього

 • 19737 переглядiв

ФБР викликало Дональда Трампа на допит як потерпілого, припускаючи, що його міг поранити уламок, а не куля. Трамп заперечує це, стверджуючи, що отримав вогнепальне поранення вуха.

У Федеральному бюро розслідувань вважають, що в експрезидента США Дональда Трампа міг влучити уламок, а не куля. ФБР також викликало політика на допит. Про це пише CNN, передає УНН.

Деталі 

У ФБР пояснюють, що експрезидента викликали на допит, щоб отримати його свідчення як потерпілого. Американські правоохоронці наголошують, що це стандартна процедура.

У виданні також нагадують, що директор ФБР Крістофер Рей заявив Конгресу, що не впевнений, чи Трампа поранило саме кулею, а не осколками чи склом.

Доповнення

Сам експрезидент США Дональд Трамп вже відреагував на заяви Рея, сказавши, що не дивно, що "колись славетне ФБР втратило довіру Америки".

Ні, на жаль, це була куля, яка влучила мені у вухо, і влучила сильно. Не було ні скла, ні осколків. У лікарні це назвали "вогнепальним пораненням вуха", і саме так воно й було

- заявив Трамп у власній соцмережі truthsocial.

Нагадаємо

Директор ФБР Крістофер Рей поставив під сумнів, чи Дональд Трамп був поранений кулею під час замаху на його життя на політичному мітингу в Пенсильванії.

"Бог був на моєму боці": Трамп розповів про замах - вперше і востаннє19.07.24, 13:04

Популярні

Новини по темі