ukenru
everton-oformiv-naydorozhchiy-transfer-v-istoriyi-britanskikh-vorotariv

"Евертон" оформив найдорожчий трансфер в історії британських воротарів

 • 13854 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Воротар "Сандерленда" Джордан Пікфорд продовжить кар'єру в ФК "Евертон", повідомляє УНН з посиланням на сайт "ірисок".

Гравець, котрий у жовтні 2016-го отримав перший виклик в основну збірну Англії, підписав 5-річний контракт з мерсисайдським клубом.

Сума трансферу за 23-річного голкіпера склала 25 млн фунтів стерлінгів і може зрости до 30 млн. залежно від індивідуальних та командних виступів.

"Це великий клуб. І я вважаю, що це величезна можливість і правильний час для мене, щоб показати, на що я здатний", - зазначив новачок "Евертона".

Відзначимо, що у минулому сезоні Дж.Пікфорд був основним голкіпером "Сандерленда", зігравши в 32 матчах і за його підсумками був визнаний кращим гравцем "чорних котів" в АПЛ 2016/17. Проте "Сандерленд" понизився у класі, зайнявши 20-й рядок в турнірній таблиці Прем'єрі-ліги.

Додамо також, перехід Дж.Пікфорда став найдорожчим трансфером британського воротаря в історії і третім в списку найдорожчих трансферів воротарів (після трансферів Буффона і Едерсона).

Нагадаємо, "Манчестер Сіті" оформив другий найдорожчий трансфер світу серед воротарів.

Українські Національні Новини

Спорт