ukenru
evakuatsiya-z-luganskoyi-oblasti-golova-ova-rozpoviv-koli-zmozhut-vivoziti-lyudey

Евакуація з Луганської області: голова ОВА розповів, коли зможуть вивозити людей

 • 100737 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Евакуація з Луганської області не відбувається через активні бойові дії з боку окупантів. Однак з деяких населених пунктів намагаються вивезти мешканців, враховуючи безпекову ситуацію. Про це повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі телемарафону, інформує УНН.

Деталі

Він зазначив, що евакуація з Сєвєродонецька поки неможлива, проте вчора завдяки керівнику військово-цивільної адміністрації Гірської громади вдалося вивезти місцевих жителів. За його словами, може поновитися евакуація з Лисичанська, але все залежить від безпекової ситуації в регіоні.

Щодо Лисичанська, до міста ще підвозять гуманітарні вантажі. Однак люди зазнають щоденних обстрілів армії рф. Зокрема, вчора снаряди влучили в лікарню. На щастя, ніхто не постраждав. 

"Навіть в броньовановоному автомобілі немає гарантій, що не станеться трагедія. Зараз вивозити людей з Луганської області вкрай небезпечно. Ми радимо всім залишатися в укриттях. Населені пункти області під постійними ворожими обстрілами", - повідомив Гайдай. 

Нагадаємо 

На Луганщині на сєверодонецькому "Азоті" окупанти пошкодили склад із метанолом, у Лисичанську влучили в лікарню. Також в області за минулу добу рашисти пошкодили ще 52 будинки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП