ukenru
erdohan-vitaie-putina-z-peremohoiu-i-proponuie-ponovlennia-perehovoriv-rf-z-ukrainoiu

Ердоган привітав путіна з "перемогою" і запропонував поновлення переговорів рф з Україною

 • 110829 переглядiв

Ердоган привітав путіна з "перемогою" на "виборах". Також президент Туреччини висловив готовність сприяти переговорам між рф та Україною.

Під час привітання путіна з "перемогою" на "виборах" Ердоган поінформував диктатора, що готовий взяти на себе роль у поверненні за стіл переговорів рф з Україною.

Про це повідомляє Президенство Турецької Республіки у Х, передає УНН.

Деталі

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган здійснив телефонний дзвінок до президента рф путіна, висловивши йому свої вітання з "перемогою" на "виборах". Ердоган відзначив, що позитивний курс у турецько-російських зв'язках буде продовжуватися й надалі.

Крім того, у ході розмови президент Туреччини заявив про готовність своєї країни взяти на себе будь-яку сприяючу роль у поверненні до столу переговорів з питань урегулювання переговорів рф з Україною.

Нагадаємо

На "президентських виборах" у рф "перемогу" отримав чинний президент терористичної країни путін. Відтак, декілька країн привітали диктатора з "неочікуваною перемогою", зокрема білорусь, Індія, Китай, КНДР, Узбекистан, Венесуела, Гондурас, Іран, Болівія та Нікарагуа.

путін "неочікувано" виграв вибори у рф: як відреагували "колеги"-диктатори та цивілізований світ18.03.24, 20:47 • [views_0]

Юлія Котвицька

Політика