ukenru
epidemiya-koronavirusu-u-pivdenniy-koreyi-vzhe-5621-vipadok-zarazhennya

Епідемія коронавірусу: у Південній Кореї вже 5621 випадок зараження

 • 11798 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. У Південній Кореї за добу зафіксували відразу кілька сотень нових випадків зараження новим коронавірусом COVID-19, що довело загальну кількість заражених в країні до 5621 людини. Про це повідомляє Yonhap, передає УНН.

Напередодні повідомлялося про 5186 інфікованих COVID-19 у Південній Кореї, таким чином приблизно за добу стало відомо про ще 435 випадків зараження в країні.

Зокрема, 293 нових випадки були виявлені за останні 16 годин в середу. За вівторок зафіксовано 516 нових випадків, відзначає видання.

На сьогоднішній день в Південній Кореї 33 людини, в основному літні пацієнти з захворюваннями, померли від вірусу, який з'явився в Китаї в кінці минулого року.

Як повідомляється, в середу спалах в південно-східному місті Тегу майже не мав ознак уповільнення. Саме з цього міста, де послідовники секти заразили один одного під час здійснення обряду, почався спалах захворюваності коронавірусом і звідси почав поширюватися по країні.

Влада країни в середу також вирішила направити 11,7 трильйона вон (9,8 мільярда доларів США) для боротьби з вірусом і пом'якшення економічних наслідків.

Нагадаємо, на ранок 4 березня кількість заражених коронавірусом у Китаї сягнула 80 270 осіб. Всього у світі - 93 129 інфікованих. Одужали, за останніми даними, 50 681 людина. Кількість померлих від пневмонії, викликаної новим коронавірусом, у світі становить 3 198 осіб.

Українські Національні Новини

Новини Світу