ukenru
elektrika-bude-kirilenko-vidkinuv-chutki-pro-povne-znestrumlennya-donechchini

Електрика буде: Кириленко відкинув чутки про повне знеструмлення Донеччини

 • 158283 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Голова Донецької ОВА Павло Кириленко відкинув чутки про відключення Донеччини від електроенергії, пише УНН.

Цитата

"Останнім часом областю ширяться чутки, начебто буде повністю відключене електропостачання. І навіть дату називають. Це – неправда. Електрика в області буде", - зазначив Кириленко у Telegram.

Деталі

Голова ОВА підкреслив, що енергетики в області продовжують робити все можливе, щоб електропостачання було стабільним і якнайшвидше відновлюють його після обстрілів. "Однак слід розуміти, що росіяни ведуть цілеспрямований вогонь по інфраструктурних об’єктах, тому перебої в постачанні електрики неминучі. Це стосується абсолютно всіх громад на вільній частині Донеччини", - наголосив Кириленко.

"Відсутність електрики – це не найбільша з небезпек, на яку наражають себе ті, хто досі залишається в області. Вкотре закликаю: евакуюйтесь! Евакуація рятує життя!" - додав голова ОВА.

Доповнення

За даними поліції Донеччини, за минулу добу росіяни завдали 21 удар по Донеччині. Окупанти обстріляли 14 населених пунктів:
Авдіївка, Лиман, Бахмут, Святогірськ, Залізне, Миколаївка, Красногорівка, Торецьк, Райгородок, Донецьке, Нью-Йорк, Привілля, Шуми, Ягідне. Є загиблі та поранені.

Руйнувань зазнали 32 цивільних об’єкти – житлові будинки, пожежна частина, база відпочинку, будівельне та сільськогосподарське підприємства, критична інфраструктура. Російські війська били з авіації, ракетних установок, реактивних систем залпового вогню «Ураган» і «Град», важкої артилерії, танків, стрілецької зброї.

Українські Національні Новини

Суспільство