eksradnik-golovi-mvs-zaproponuvav-obmezhiti-viyizd-cholovikiv-pislya-viyni-u-vidomstvi-vidreaguvali

Ексрадник голови МВС запропонував обмежити виїзд чоловіків після війни: у відомстві відреагували

 • 341673 переглядiв

КИЇВ. 6 серпня. УНН. Міністерство внутрішніх справ України відреагувало на заяву ексрадника очільника МВС Вадима Денисенка, який запропонував заборонити виїзд чоловіків із країни після завершення війни ще протягом трьох років. Про це повідомляє УНН із посиланням на заяву МВС у Telegram.

Цитата

"Відповідне висловлювання пана Денисенка про заборону виїзду чоловікам за кордон — особиста думка. Прохання не вважати це позицією МВС України", — йдеться в повідомленні.

У міністерстві також додали, що Денисенко не є радником глави МВС.

Нагадаємо

6 серпня колишній радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко на своїй сторінці у Facebook запропонував не випускати чоловіків з України після закінчення російської війни протягом трьох років.

“Я впевнений, що навіть після війни потрібно продовжити заборону виїзду чоловікам за кордон ще, як мінімум, на 3 роки. Інакше ми просто не збережемося як нація”, - написав він. Як впевнений Денисенко, це необхідно зробити, оскільки відразу після закінчення війни з країни захочуть виїхати мільйони людей.

Згодом Денисенко написав новий пост у Facebook, в якому зазначив, що мав на увазі не повну заборону, а обмеження виїзду.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Для захисників українського неба ввели нову відзнаку

     • 235087 переглядiв