ekspremyeru-pakistanu-khanu-na-pyat-rokiv-zaboronili-zaymatisya-politichnoyu-diyalnistyu

Експрем'єру Пакистану Хану на п'ять років заборонили займатися політичною діяльністю

 • 203565 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. Імрану Хану, колишньому прем'єр-міністру Пакистану, якого засудили та заарештували за звинуваченнями у корупції, було заборонено здійснювати політичну діяльність протягом п'яти років. Це стало відомо у вівторок, повідомляє Аlarabiya News, передає УНН.

Деталі

Імран Хан, колишній прем'єр-міністр Пакистану, був відсторонений від політики на п'ять років виборчою комісією країни після його засудження за звинуваченнями в хабарництві.

Виборча комісія видала повідомлення про рішення після того, як Хан був засуджений нижчим судом за звинуваченнями в хабарництві.

Нагадаємо

70-річного Хана минулого року було усунено парламентом через вотум недовіри, і з тих пір він очолив популярну кампанію проти нинішнього уряду, звинувачуючи його в змові з вищим військовим керівництвом. Уряд Пакистану заперечує, що його арешт був політично вмотивованим або ж він намагався перешкодити йому брати участь у виборах цього року.

Потім, колишнього прем'єр-міністра Пакистану Імрана Хана засудили до трьох років ув'язнення після того, як він був визнаний винним у судовому процесі за корупцію. 

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі