ukenru
eksposadovitsyu-nazk-korchak-pidozryuyut-u-nedeklaruvanni-statkiv

Експосадовицю НАЗК Корчак підозрюють у недекларуванні статків

 • 10665 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Колишній посадовій особі Національного агентства з питань запобігання корупції Наталі Корчак повідомлено про підозру у недекларуванні статків на понад 544 тис. грн. Про це УНН повідомляє з посиланнями на пресслужбу НАБУ.

"Так, 28 жовтня 2019 року детективи Національного бюро за процесуального керівництва прокурорів САП повідомили колишній посадовиці Національного агентства з питань запобігання корупції про підозру у недекларуванні статків на понад 544 тис. грн", - йдеться в повідомленні.

Також слідство встановило, що колишня член НАЗК не внесла до декларації особи, уповноваженої на виконання функції держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік відомості про авто, яке перебувало у її постійному користуванні.

"Це авто у 2016 році придбала мати її чоловіка за 544,39 тис грн, однак станом на 31 грудня 2016 року це майно перебувало в постійному користуванні експосадовиці НАЗК та її чоловіка. Відтак, за законом, цей факт мав бути відображений у декларації за 2016 рік, чого експосадовиця не зробила", - зазначається в повідомленні.

Дії Корчак кваліфіковані за ст. 366-1 ККУ(декларування недостовірної інформації-ред.)

Джерела УНН в правоохоронних органах повідомляють, що мова йде про Наталю Корчак.

Нагадаємо, народному депутату України 8 скликання Костянтину Жеваго повідомили про підозру через недостовірне декларування.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП