ukenru
eksperti-podililisya-prostimi-tryukami-yaki-peretvoryat-kozhnogo-v-profesiynogo-domashnogo-barmena

Експерти поділилися простими трюками, які перетворять кожного в професійного домашнього бармена

 • 13200 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. Незважаючи на те, що локдаун закінчився, багато людей з відчуття самозбереження все ще не поспішають користуватися благами доступних барів і ресторанів. Спеціально для тих, хто ще не перехворів COVID-19 і намагається не піддавати своє життя зайвій небезпеціі заразитися, УНН дізнався у експертів алкогольного бренду Prime кілька лайфхаків, які буквально кожного перетворять у професійного домашнього бармена.

1. Обирайте правильний стакан

Для того, щоб сповна отримати задоволення від коктейлю і вразити гостей у себе вдома, використовуйте красивий правильний посуд. Навіть якщо для початку це буде всього лише набір з чотирьох склянок, то цього вистачить, щоб подати кілька вражаючих коктейлів для вас і ваших друзів.

2. Прикраси

Не переборщіть з прикрасами коктейлів. Вони повинні гармонійно доповнювати стилістику і настрій коктейлю, а не поєднувати в одній склянці все, що знайшлося в холодильнику або кухонній шафці. Іноді навіть краще обійтися і зовсім без прикрас, щоб гостям легше було сконцентруватися на смаку дбайливо приготованого вами коктейлю.

3. Лід - усьому голова

Лід насправді є однією з найважливіших частин коктейлю. Немає нічого кращого, ніж один великий кубик льоду, який щільно прилягає усіма сторонами до скла келиха. Чим більше льоду, тим напій буде повільніше розбавлятися, а смак буде довше залишатися насиченим. При приготуванні напоїв вдома рекомендується наповнити склянку льодом безпосередньо перед тим, як налити рідину. Потім влити змішані інгредієнти коктейлю, поки вони не заповнять стакан на дві третини. Після цього додати ще льоду і залити решту коктейлю. Нарешті, слід злегка натиснути на верхній кубик льоду. Якщо він не рухається, значить льоду досить.

4. Стандартний запас інгредієнтів

Якщо мати вдома на полиці низку популярних компонентів для коктейлів, завжди можна бути готовим до гостей. Все, що потрібно - мати в недоторканних запасах щось кисле, наприклад, свіжий лимон або лайм; підсолоджувач, такий як мед або сироп; те, чим розчинити - содова або тонік; високоякісну горілку Prime, яка завжди збалансує напій і в разі необхідності додасть міцність будь-якому коктейлю. Ну і, звичайно ж, у морозилці завжди повинен бути лід. Це база майже для будь-якого коктейлю, додавши до якої кілька особливих інгредієнтів, кожен раз можна отримувати щось новеньке.

Раніше експерти Prime поділилися рецептами коктейлів з культових фільмів і серіалів, за допомогою яких можна забезпечити собі повне занурення в атмосферу.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу