ekskerivnyka-rivnenskoho-ttsk-znovu-vzialy-vid-vartu

Екскерівника Рівненського ТЦК знову взяли від варту

 • 12157 переглядiв

Колишнього керівника Рівненського ТЦК взято під варту за підозрою у перешкоджанні діяльності ЗСУ. Він також є обвинуваченим у справах про насильство, грабіж та незаконне збагачення на 46 млн грн.

Колишньому керівнику Рівненського Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки обрали запобіжний захід. Експосадовця  взяли під вартою без альтернативи внесення застави. Про це у вівторок повідомили в Офісі Генпрокурора, передає УНН.

За клопотанням прокурорів Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону взято під варту екскерівника Рівненського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який підозрюється у перешкоджанні законній діяльності Збройних Сил України (ст. 114-1 КК України)

- йдеться у повідомленні Офісу Генпрокурора.

Екскерівнику ТЦК обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. За наслідками судового засідання Рівненський міський суд повністю задоволив клопотання прокурорів.

Досудове розслідування здійснюють слідчі ТУ ДБР, розташованого у м. Хмельницькому.

Нагадаємо

Затримали колишнього посадовця в суботу, 3 серпня. Він підозрюється у перешкоджанні законній діяльності Збройних сил України (ст. 114-1 КК України). Зокрема, йдеться про умисне сприяння громадянам в ухиленні від мобілізації та військової служби в умовах воєнного стану"

Ексвоєнком є обвинуваченим у ще двох кримінальних провадженнях - за фактами застосування насильства щодо підлеглого та грабежу, а також незаконного збагачення на понад 46 млн грн (ч. ч. 2, 3 ст. 27, ч. 2 ст. 28 ч. 5 ст. 426-1, ч. 4 ст. 186, ст. 368-5 КК України). Ці справи вже перебувають на розгляді у суді.

Популярні

росіяни завдали удару по центру Харкова - ОВА

 • 58421 переглядiв

У Сумах пролунав вибух - ЗМІ

 • 62157 переглядiв

Новини по темі

Екскерівника Рівненського ТЦК знову взяли від варту

 • 12157 переглядiв

Харків ворог атакував попередньо "Іскандером" - ОВА

 • 31966 переглядiв