ukenru
eksdirektora-lisgospu-sudutimut-za-privlasnennya-derevini-na-ponad-600-tis-griven

Ексдиректора лісгоспу судитимуть за привласнення деревини на понад 600 тис. гривень

 • 12541 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Судитимуть колишнього директора одного із державних підприємств лісового господарства Рівненської області, який підозрюється у привласненні деревини на суму понад 600 тисяч гривень. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ДБР.

"До суду скеровано обвинувальний акт відносно колишнього директора одного із державних підприємств лісового господарства Рівненської області. Він обвинувачується у привласненні майна шляхом зловживання своїм службовим становищем в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України)", - сказано у повідомленні.

Слідством встановлено, що у лютому 2018 року посадовець привласнив майно підприємства, а саме деревину на загальну суму понад 600 тисяч гривень.

У разі доведення вини, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Нагадаємо, судитимуть директора одного з державних підприємств Харківської області, який намагався дати детективу НАБУ хабар у 100 тисяч доларів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП