ukenru
ekonomichni-sanktsiyi-proti-biznesu-ribalki-viyskovi-nazivayut-spravedlivistyu

Економічні санкції проти бізнесу Рибалки військові називають справедливістю

 • 16086 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Санкції проти бізнесу радикала Сергія Рибалки - це справедливо, і такі кроки стосовно його снекової корпорації треба було вжити вже давно. Про це у коментарі УНН зазначив активіст, радник голови військово-цивільної адміністрації м. Красногорівка Донецької обл. Михайло Подолін, коментуючи наміри СБУ запровадити економічні санкції проти компаній S. Group за торгівлю з ОРДЛО.

“Безумовно застосування санкцій щодо тих, хто торгує з ворогом, - це справедливо. Але я не вважаю, що це перемога, на жаль. Це ми наздоганяємо те, що упустили на початку війни. Ми постійно пасемо задніх і заднім числом приймаємо рішення, а життя йде. Так чи інакше, я сприймаю російську агресію як війну на території України, як окупацію. І через 3 роки ми приймаємо якісь закони. Потім, якісь особи торгують із ворогом і лише через тривалий період часу ми вирішуємо застосувати щодо них санкції... Все має бути вчасно”, - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У подруги радикала Рибалки з'явився новенький Porsche Panamera

Подолін пояснив, що від торгівлі українськими товарами на окупованих територіях зиск отримують росіяни.

“Шкода, що заможні люди при владі дозволяють собі таке робити. За моїми власними підрахунками, десь 3% торгівлі цими снеками - це ОРДЛО. Це ж патологічна жадібність, чи я не знаю як це назвати”, - додав він, коментуючи родинний бізнес нардепа Рибалки.

Нагадаємо, в СБУ повідомили, що готуються запровадити санкції щодо компанії корпорації S.Group, що належить родині нардепа Рибалки.

Напередодні Україна вже ввела економічні санкції проти пов'язаної із бізнесом Рибалки російської компанії.

Йдеться, зокрема, про російське ТОВ "Снек-груп". Вказана компанія зареєстрована за адресою: 398042, Росія, Липецька обл., м. Липецьк, пров. Пестеля, 38. За цією ж адресою знаходиться і компанія ТОВ "Мега Трейд", яка володіє снековим заводом.

Обидві фірми представляють низку брендів снекової продукції (горішки, фісташки тощо). Однак ці бренди є фактично близнюками українських торгових марок снеків, які випускає родинна корпорація Рибалки (S.Group).

Українські Національні Новини

Політика