ukenru
dzhokovich-proviv-pershe-trenuvannya-pislya-povernennya-vizi

Тенісист Джокович провів в Австралії перше тренування після повернення візи

 • 19583 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. Перша ракетка світу Новак Джокович нарешті розпочав підготовку до Australian Open після того, як виграв суд у справі про анулювання його візи. Фото із кортів спортсмен опублікував у себе в соцмережах, пише УНН.

Цитата

"Я радий і вдячний, що суддя скасував анулювання моєї візи. Незважаючи на все, що сталося, я хочу залишитись і спробувати позмагатися на Australian Open. Я, як і раніше, зосереджений на цьому", – написав спортсмен.

Деталі

Він також виклав фото з кортів у Мельбурні.

Сім'я Джоковича 10 січня провела пресконференцію у столиці Сербії. Джордж Джокович, брат тенісиста, повідомив, що Новак сьогодні провів перше тренування, пише ВВС.

Що було раніше

10 січня Джокович виграв апеляцію щодо депортації з Австралії, суддя ухвалив рішення про надання йому дозволу покинути зону карантину вже сьогодні.

Контекст

Спортсмена було затримано 5 січня ввечері в аеропорту Мельбурна через проблеми з документами.

6 січня австралійська влада анулювала візу сербському тенісисту Новаку Джоковичу, який прилетів у середу ввечері до Мельбурна для участі в Australian Open.

За словами міністра охорони здоров'я Австралії Грега Ханта, причиною скасування візи стало те, що сербський тенісист не надав доказів законного медичного звільнення від вакцинації проти COVID-19.

Українські Національні Новини

Новини Світу