dynamo-zihraie-z-varshavskoiu-lehiieiu-v-pershomu-matchi-pislia-perervy-v-turechchyni

"Динамо" зіграє з варшавською "Легією" в першому матчі після перерви в Туреччині

 • 23079 переглядiв

Після відпустки "Динамо" зустрінеться з варшавською "Легією" в Туреччині 29 січня, і це буде заключний тестовий матч тренувального збору "Легії".

У Туреччині під час навчально-тренувальних зборів "Динамо" зіграє проти команди з Варшави "Легія". Про це повідомив офіційний сайт польського клубу, пише УНН.

Деталі

Після відпустки, яка закінчується 12 січня, українська команда розпочне навчально-підготовчі збори. Місцем проведення буде Туреччина. Після декількох днів тренувань, 29 січня відбудеться перший матч у рамках зборів. Суперником буде команда з Варшави "Легія". Матч відбудеться у місті Белека та стане контрольним для польського клубу. Це буде остання гра "Легії" в рамках навчально-підготовчих  зборів.

Усіх інших суперників "Динамо" під час навчально-підготовчих зборів поки не відомо. Запевняють, що вони перебувають на стадії узгодження.

Нагадаємо

Багаторічний голкіпер "біло-синіх" Олександр Шовковський офіційно став головним тренером "Динамо". До цього Шовковський виконував обов'язки тренера після звільнення Мірчі Луческу.

Лілія Подоляк

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Відтоку чоловіків з України немає - прикордонна служба

     • 28636 переглядiв

    До Києва приїхав новий очільник МЗС Польщі Сікорський

     • 30434 переглядiв