ukenru
dvoye-ukrayintsiv-uviyshli-do-top-20-startovoyi-gonki-tretogo-etapu-kubku-svitu-z-biatlonu

Двоє українців увійшли до топ-20 стартової гонки третього етапу Кубку світу з біатлону

 • 20288 переглядiв

КИЇВ. 11 грудня. УНН. Чоловіча спринтерська гонка відкрила етап третього етапу Кубку світу з біатлону, який проходить у Хохфільцені, інформує УНН з посиланням на Федерацію біатлону України.

Деталі

Найкращий результат у команді – у Артема Прими, який на досвіді чітко відпрацював на вогневих рубежах. І хоча на фінішне коло трохи не вистачило сил, у підсумковому протоколі вийшов дуже гідний результат – 17-й.

Ще одним яскравим підтвердженням набору форми українськими чоловіками стала швидкість Дмитра Підручного. Чистим ходом капітан вперше в сезоні для українських біатлоністів показав час у топ-12. На жаль, це супроводжувалося двома промахами – по одному на кожному рубежі. І хоча на останньому колі Підручний відіграв чотири позиції, на фініші він секунду програв Примі, фінішувавши з 18-м результатом.

Третій заліковий результат приніс команді Антон Дудченко, який втратив забагато часу у скорострільності та з одним промахом став 27-м.

Тріумфальний виступ здійснив німець Йоханнес Кюн, за ним фінішував швед Мартін Понсілуома, а білорус Смольський став третім.

Доповнення

Двоє українців, як і раніше, утримують позиції у топ-тридцятці загального заліку Кубку світу: Дмитро Підручний йде 24-м, Антон Дудченко – 28-м. У Кубку націй "жовто-блакитна" команда зберегла шосту позицію, зрівнявшись, щоправда, за очками з білорусами.

Українські Національні Новини

Спорт