dvoye-okupantiv-pislya-obminu-znovu-potrapili-u-polon-lubinets

Двоє окупантів після обміну знову потрапили у полон - Лубінець

 • 684669 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Двоє російських військових Олександр Фоменко з Таганрогу і Руслан Вальяшин після обміну військовополоненими вдруге потрапили в полон. Про це розповів Уповноважений ВР з прав людини Дмитро Лубінець в ефірі національного телемарафону, інформує УНН.

Цитата

"На даний час у нас зафіксовано двоє військових російської армії... Вони були в полоні, їх повернули, і вони вдруге потрапили в полон. Кого вони повертають - одразу відправляють на фронт. Ми вважаємо, що це показник того, що там шалене недоукомплектування живою силою", - розповів омбудсмен.

Деталі

За його словами, вести перемовини з країною-агресором щодо обміну військовополоненими "важко", проте завдяки зусиллям Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими та зусиллям Президента України Володимира Зеленського і керівника Офісу Президента вийшла системна робота.

"Також очікуємо скоро позитивних новин", - підсумував Лубінець, проте деталей не надав.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський 4 лютого під час звернення повідомив, що з початку повномасштабного вторгнення його команді вдалося повернути вже 1762 українців і українок з російського полону.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Вірменія направила Азербайджану проект мирного договору

     • 475366 переглядiв