ukenru
dvoye-molodikiv-zabili-do-smerti-odnoselchanku-u-kirovogradskiy-oblasti

Двоє молодиків забили до смерті односельчанку у Кіровоградській області

 • 12503 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Працівники поліції розслідують обставини вбивства 36 –річної мешканки Кіровоградської області, до смерті якої причетні двоє її односельців. Про це повідомили УНН у прес-службі ГУ НП в Кіровоградській області.

Згідно з інформацією, до Долинського відділу поліції надійшло повідомлення сільського голови одного з населених пунктів про виявлення тіла жінки без ознак життя.

Поліцейські прибули на місце події та встановили особу потерпілої. Нею виявилася 36-річна місцева жителька.

У ході проведення першочергових заходів оперативники вийшли на слід двох односельців, 25 та 26 років, причетних до скоєння тяжкого злочину.

Попередньо встановлено, що чоловіки, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, побили жінку під час сварки. Від отриманих тілесних ушкоджень вона померла на місці.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Осіб затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання зловмисникам міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомялв УНН, у Білопільському районі (Сумська область) під час сварки батько зарізав власного старшого сина та застрелив двох його приятелів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП