dva-asisti-milevskogo-dopomogli-dinamo-brest-peremogti-6-1-u-zustrichi-chb

Два асисти Мілевського допомогли "Динамо-Бресту" перемогти 6:1 у зустрічі ЧБ

 • 12102 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. ФК "Динамо-Брест" трьох українських виконавців здобув нищівний виграш у баталії 12 туру чемпіонату Білорусі проти ФК "Мінськ", інформує УНН з посиланням на пресслужбу "Динамо".

Початок гри 12 туру Вищої Ліги проти ФК "Мінськ" не віщувало для брестського колективу нічого доброго: Габі Кікі в простій ситуації втратив м'яч і Євдокимов скористався помилкою захисника. Однак через 21 хвилину сам камерунець реабілітувався за свою помилку і замкнув простріл Печеніна.

На другий тайм "Динамо-Брест" вийшла вже в зовсім іншому настрої і не залишила шансів гостям. 5 м'ячів і підсумкові 6:1 на табло стадіону. Голами відзначилися українець Олександр Нойок, Лаптєв, Гордейчук і двічі Савицький. Два результативні паси віддав Артем Мілевський, який покинув поле на 80 хвилині.

"Приємно, звичайно, вигравати тут вдома з таким рахунком. Другий тайм у нас вийшов дуже хороший. Єдине, на початку матчу допустили помилку, за яку суперник покарав. Не скажу, що було легко. Але потім індивідуальну майстерність і кураж привели до результативної перемозі", - зізнався наставник "Динамо".

Зазначимо, повний поєдинок провів Євген Хачеріді, в пасиві якого жовта картка.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    "Зоря" святкувала виграш у поєдинку УПЛ

     • 13420 переглядiв