ukenru
duzhe-dobre-sebe-proyavili-shevchenko-pokhvaliv-zbirnu-ukrayinu-za-match-z-niderlandami

Дуже добре себе проявили: Шевченко похвалив збірну Україну за матч з Нідерландами

 • 13007 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. Головний тренер збірної України Андрій Шевченко провів пресконференцію після першого матчу "синьо-жовтих" на Євро-2020 — проти Нідерландів. Слова фахівця наводить пресслужба УАФ, передає УНН.

Шевченку сподобалася гра, яка, на його думку, виявилася швидкою та з багатьма моментами.

Цитата:

"Був цікавий матч, швидкий, дуже багато моментів у виконанні однієї й іншої команди, цікавий розвиток атак. Ми могли б і не пропускати такий м'яч у кінцівці. Хочу подякувати команді за ту реакцію, яку вона продемонструвала за рахунку 0:2. Хлопці знайшли в собі сили пресингувати. Ми перебудувалися, випустили більш свіжого гравця в середину поля, десь налагодили баланс. Команда дуже добре себе проявила", - розпочав наставник.

Шевченко пояснив заміну Марлоса, який з'явився не в стартовому складі.

"Марлос вийшов замість Зубкова. Я вважаю, що він провів непоганий матч. У другому таймі, коли нам не вистачало швидкості в середині поля, ми вирішили поміняти систему, випустивши Шапаренка і пересунувши Зінченка лівіше. Микола додав темпу за рахунок своєї мобільності, у нас з'явилася можливість пресингувати більш високо. Заміна була зроблена по ходу гри, тому що потрібно було змінити ситуацію. Вважаю, ми прийняли правильне рішення. Але це не означає, що Марлос провів поганий матч. Він відпрацював, дав те, що міг", - додав тренер.

Доповнення

Збірна України забиває голи в 21-у з 22-х останніх поєдинків. У другому турі Євро-2020 українці змагатимуться зі збірною Північної Македонії.

Українські Національні Новини

Спорт