ukenru
duda-yakshcho-soiuznyky-vyrishat-rozmistyty-yadernu-zbroiu-na-nashii-terytorii-my-hotovi

Дуда: якщо союзники вирішать розмістити ядерну зброю на нашій території - ми готові

 • 19137 переглядiв

Президент Польщі Анджей Дуда заявив про готовність Польщі розмістити ядерну зброю на своїй території, якщо союзники по НАТО вирішать це зробити з метою посилення безпеки східного флангу НАТО.

Президент Польщі Анджей Дуда заявив про готовність розміщення ядерної зброї на території Польщі задля зміцнити безпеку східного флангу НАТО. Про це він сказав у інтерв’ю Fakt, пише УНН.

Деталі

Якщо наші союзники вирішать розмістити ядерну зброю в рамках спільного використання ядерної зброї на нашій території, щоб зміцнити безпеку східного флангу НАТО, ми готові до цього. Ми є союзником у Північноатлантичному альянсі і несемо зобов'язання і в цій сфері, тобто просто реалізуємо спільну політику

- сказав Дуда.

За його словами, питання ядерної зброї є темою польсько-американських переговорів.

Мушу зізнатися, що коли мене запитали про це, я заявив про нашу готовність. росія дедалі більше мілітаризує Кенігсберзьку область. Останнім часом вона перекидає свою ядерну зброю до білорусі

- каже він.

Нагадаємо

США хочуть прискорити модернізацію своєї ядерної тріади, щоб ефективно стримувати загрози з боку росії та Китаю, чиї ядерні арсенали та космічний потенціал зростають.

Стартували литовсько-польські військові навчання з оборони Сувальського перешийку22.04.24, 02:25 • [views_0]