dtp-zi-smertyu-natsgvardiytsya-suddyu-tandira-zalishili-pid-vartoyu-do-26-serpnya

ДТП зі смертю нацгвардійця: суддю Тандира залишили під вартою до 26 серпня

 • 263972 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. Апеляційний суд залишив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 26 серпня судді Макарівського районного суду Олексію Тандиру, який у ніч на 26 травня на смерть збив нацгвардійця на блокпості у Києві. Це УНН підтвердила речниця Київської міської прокуратури Надія Максимець.

Цитата

"Сьогодні було оскарження запобіжного заходу в апеляційній інстанції. Апеляційний суд відмовив і зміні запобіжного заходу. Відтак, до 26 серпня діє раніше обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави", - сказала Максимець.

Доповнення

У ніч на 26 травня суддя Олексій Тандир, тоді голова Макарівського районного суду Київської області, збив на смерть нацгвардійця на блокпосту в столиці. Суддю було затримано на місці.

Київська міська прокуратура повідомила УНН, що розпочала розслідування за ч. 3 статті 286-1 Кримінального кодексу (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що призвело до смерті потерпілого).

Вища рада правосуддя на засіданні 27 травня задовольнила подання заступника генерального прокурора про надання згоди на утримання під вартою судді. Суддю Тандира відправили під варту.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Депутат із Кропивницького очолював банду рекетирів - СБУ

     • 334546 переглядiв

    У Пекіні через зливи загинули 33 особи, 18 зникли безвісти

     • 113900 переглядiв

    Окупанти з артилерії обстріляли дитсадок у Херсоні 

     • 244674 переглядiв