ukenru
dtp-z-ukrayintsyami-v-polschi-vodiyu-avtobusa-visunuli-obvinuvachennya

ДТП з українцями в Польщі: водію автобуса висунули обвинувачення

 • 8476 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. Водієві українського автобуса, який потрапив у дорожньо-транспорту пригоду у Польщі, висунуто обвинувачення. Про це УНН повідомляє з посиланням на Польське радіо.

"Звинувачення в ненавмисному спричиненні катастрофи наземного транспорту почув 50-річний українець Микола Б., який 7 липня спричинив дорожньо-транспорту пригоду на автостраді А4 неподалік міста Бжеґ, що в Опольському воєводстві", - йдеться у повідомленні.

Чоловік, який керував автобусом, як зазначається, найвірогідніше заснув за кермом, унаслідок чого транспортний засіб з’їхав у кювет. Автобусом їхали 37 українців, 13 з яких отримали травми. 

Найвірогідніше, ми перекажемо справу українським правоохоронним органам, зазначив речник опольської прокуратури Станіслав Бар.

"Без причини він з’їхав з дороги у кювет. Унаслідок цього випадку травм зазнали 13 пасажирів, всі вони є громадянами України, у тому числі один зазнав травм, що кваліфікуються як тяжкі. Підозрюваний визнав свою вину у зв’язку з висунутими йому звинуваченнями. Він відмовився давати пояснення, але відповідав на запитання, які йому ставив прокурор. За попередніми результатами слідства, причиною ДТП був сон (водія – ред.)", - повідомив Бар.

Окрім цього, українського водія звинувачують у завданні тілесних ушкоджень 13 пасажирам.

Нагадаємо, внаслідок аварії українського автобуса, який з’їхав у рів на опольському відрізку автостради А4, понад десяток людей отримали травми.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП