ukenru
dtp-z-pidyomnim-kranom-na-mikolayivschini-vodiya-mikroavtobusa-zatrimali

ДТП з підйомним краном на Миколаївщині: водія мікроавтобуса затримали

 • 9831 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Водія мікроавтобуса, за участі якого вчора сталася ДТП на автодорозі "Одеса – Київ", затримали. Про це повідомив відділ комунікації поліції Миколаївської області, передає УНН.

"Водія мікроавтобусу Mercedes Sprinter білоруської реєстрації, за участі якого вчора, 4 жовтня, сталася ДТП, у якій постраждали семеро громадян, затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у скоєнні злочину, після чого суд обере міру запобіжного заходу", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на автодорозі "Одеса – Київ", поблизу села Мазурове Миколаївської області, зіткнулися мікроавтобус Mercedes Sprinter білоруської реєстрації та вантажний підйомний кран, що рухався попереду у попутному напрямку.

Внаслідок аварії постраждали семеро людей: шестеро громадян Білорусії, у тому числі водій мікроавтобуса, також громадянин Білорусії, та ще один пасажир, 30-річний мешканець Києва. Їх з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставили до лікарні. Інформацію про ДТП внесли до ЄРДР попередньо за ознаками ч. 2 ст. 286 КК України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП