ukenru
dtp-z-marshrutkoyu-u-kharkovi-politsiya-vidkrila-kriminalne-provadzhennya

ДТП з маршруткою у Харкові: поліція відкрила кримінальне провадження

 • 10036 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. За фактом зіткнення автомобіля з маршруткою у Харкові відкрили кримінальне провадження. Про це повідомив відділ комунікації ГУНП у Харківській області, передає УНН.

"Працівники слідчо-оперативної групи встановлюють усі обставини ДТП. Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, ДТП сталася сьогодні вранці на вулиці Достоєвського у Харкові. 46-річний водій автомобіля BMW допустив зіткнення з автобусом маршруту "123а", який саме стояв на зупинці. Внаслідок аварії постраждали шестеро людей: чотири пасажири маршрутки віком від 20 до 56 років та двоє пасажирів автівки. Лікарі констатували у потерпілих незначні ушкодження та травми середньої тяжкості.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП