ukenru
dtp-v-bilorusi-dvoye-ditey-znakhodyatsya-v-kray-vazhkomu-stani

ДТП в Білорусі: двоє дітей знаходяться в край важкому стані

 • 15206 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Наразі в Брестській обласній лікарні знаходяться 5 постраждалих в ДТП українських дітей-футболістів, двоє з них в край важкому стані. Про це кореспонденту УНН повідомили в прес-службі Посольства України в Республіці Білорусь.

"П’ятеро дітей наразі знаходяться у Брестській обласній – двоє в край важкому стані, ще троє у стабільно важкому стані. Білоруські медики роблять все можливе для того щоб їм допомогти", - повідомили в прес-службі.

В посольстві додали, що зі свого боку Україна запропонувала білоруській стороні направити вітчизняний літак з українськими медиками, для того щоб перевезти дітей, чи на місці надати підтримку.

"Наразі білоруська сторона відповіла, що це непотрібно – їхні медики зроблять все можливе, щоб допомогти дітям. Можливо потім буде перевезення в Україну. Зараз головне вивести двох дітей з критичного стану. В лікарні постійно перебуває наш консул для вирішення всіх питань", - резюмували в посольстві.

Як повідомляв УНН, діти з української команди по футболу потрапили в аварію у Кам’янецькому районі у Білорусі, внаслідок якої одна дитина загинула та шестеро дітей з важкими травмами потрапили до лікарні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП