dtp-v-berezivtsi-veteran-zsu-pilipenko-za-pyat-khvilin-ya-vzhe-dostaviv-divchinku-do-likarni

ДТП в Березівці. Ветеран ЗСУ Пилипенко: за п’ять хвилин я вже доставив дівчинку до лікарні

 • 717983 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Багатодітний батько та доброволець – ветеран ЗСУ Сергій Пилипенко, який під час керування спецтехнікою смертельно травмував 14-річну дівчинку у Березівці, розповів, що одразу повіз потерпілу до лікарні – там вони були за 5 хвилин. Про це він повідомив УНН перед судових засіданням в якому буде слухатися апеляція на тримання його під вартою.

Цитата

«Одразу повезли… За п’ять хвилин (після ДТП – ред.) вже були в лікарні», - розповів Пилипенко.

Пилипенко відчуває біль та розпач від того, що сталося.

«Ну про що я міг ще думати? В мене троє дітей й це ж така сама дитина. Горе, біль, розпач – ось що я відчуваю весь цей час», - розповів він.

«Краще б мене на фронті куля наздогнала, ніж те що сталося. Зрозумійте – чужих дітей не буває. Це горе», - додав Сергій Пилипенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Березівці. Я готова просити на колінах за нього, за себе, за своїх дітей – дружина Сергія Пилипенка

Нагадаємо

23 червня у місті Березівка внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула 14-річна місцева дівчинка.

У лікарні вона померла від отриманих травм. Водія трактора, Сергія Пилипенка, перевірили на стан сп’яніння — він був тверезий. Наразі він перебуває у СІЗО. Слідчі обласної поліції повідомили йому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть.

Дружина Пилипенка оприлюднила його листа, у якому він просить родину дівчинки прийняти допомогу, яку готові надати його родичі. З листа також стало відомо, що Пилипенко є багатодітним батьком та служив на фронті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП в Березівці. Не слід забирати годувальника з родини: Святослав Піскун про обставини справи

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Викрито банду, яка під виглядом СБУ грабувала харків'ян

     • 355801 переглядiв