ukenru
dtek-do-1-chervnya-energetiki-povernut-svitlo-vsim-spozhivacham-kiyivskoyi-oblasti

ДТЕК: до 1 червня енергетики повернуть світло всім споживачам Київської області

 • 97427 переглядiв

КИЇВ. 16 квітня. УНН. До 1 червня компанія ДТЕК завершить ремонти зруйнованих російськими окупантами електромереж та відновить електропостачання всім жителям Київської області. Про це повідомляє УНН з посиланням на ДТЕК.

Цитата

"Станом на сьогодні в Київській області пошкоджено 1600 км ліній електропередачі. ДТЕК об’єднав всі ресурси і можливості та спрямував їх на те, щоб вже 1 червня всі мешканці області були зі світлом", - зазначив генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко під час робочої поїздки в Київську область 16 квітня.

Деталі

Він додав, що основна задача компанії – максимально швидко відновити постачання світла жителям Київщини. Тому на першому етапі світло підключають за тимчасовими схемами. Після цього розпочнеться відновлення електропостачання за постійною схемою, що вимагатиме більше часу та фінансових ресурсів.

Для прискорення відновлюваних робіт, компанія залучила додаткові аварійно-ремонтні бригади з Дніпропетровщини та Одещини.

"За останню добу електромонтери компанії відновили електропостачання для 47 338 родин у 27 містах та селах Київської області і наразі ведуться роботи ще у 30 населених пунктах Броварського, Бучанського та Вишгородського районів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо 

Тарифи на світло обіцяють не піднімати мінімум пів року.

Українські Національні Новини

Суспільство