ukenru
dtek-akhmetova-vidklyuchiv-lifti-v-stolichnomu-zhitlovomu-kompleksi

ДТЕК Ахметова відключив ліфти в столичному житловому комплексі

 • 26259 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Представники енергокомпанії ДТЕК, яка належить Рінату Ахметову, відключили вчора ліфти в столичному житловому комплексі "Паркове місто". Про це повідомляють мешканці в групі Facebook, передає УНН.

"Коротко про сьогоднішній день (пост від 30/11- ред.) - приблизно о 15:00 представники ДТЕК зробили "наліт" на наш ЖК, ходили по секціях і відключали останній робочий ліфт. Ті секції, мешканці яких не вийшли на захист своїх ліфтів, тепер будуть ходити пішки. Жителі деяких секцій зібралися в своїх холах і зі скандалом не допустили ДТЕК до щитової звідки відключаються і включаються ліфти.

Звернення на 15-51, зрозуміло, ніякого результату не дають", - повідомили мешканці.

Що робити далі і куди звертатися за допомогою, вони не знають. Варто відзначити, що ЖК "Паркове місто" - це комплекс висотних новобудов з великою кількістю проживаючих там дітей.

За попередніми даними, відключення ліфтів відбулося через те, що місцевий ЖЕК "Екомісто" сформував заборгованість перед ДТЕК.

Згідно з даними YouControl, "Екомісто" має відношення до групи компаній UFuture Василя Хмельницького та Андрія Іванова, а кінцевим бенефіціаром виступають два офшори, зареєстровані на Сейшельських островах.

Українські Національні Новини

Суспільство