ukenru
dsns-bilshe-tizhnya-avdiyivka-zalishayetsya-bez-gazu-a-oleksandrivka-bez-vodi

ДСНС: більше тижня Авдіївка залишається без газу, а Олександрівка - без води

 • 8194 переглядiв

КИЇВ. 18 червня. УНН. Через бойові дії 10 червня смт Олександрівка досі залишається без води, в Авдіївці відсутнє газопостачання. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України, передає УНН.

Станом на ранок 18 червня до централізованого водопостачання підключено усі населені пункти п'яти районів, окрім смт Олександрівка. Проводиться заповнення системи та резервних резервуарів водою. До кінця доби 18 червня планується відновити водопостачання.

Зазначається, що 17 червня населенню у смт Олександрівка підвезли технічну води близько 31,6 т.

В Авдіївці станом на ранок відсутнє газопостачання. Ремонтні роботи підземного газопроводу, який був пошкоджений 7 червня в результаті бойових дій не проводились у зв’язку з небезпекою для працівників.

Нагадаємо, 10 червня в результаті бойових дій у Ясинуватському районі поблизу с.Василівка на непідконтрольній території сталося пошкодження двох високовольтних ліній електропередач та трансформаторної підстанції, що призвело до припинення електропостачання насосної станції першого підйому Південно-Донбаського водогону, яка забезпечує водою чотири фільтрувальні станції, а саме: Карлівську (с.Карлівка), Великоанадольську (м.Волноваха), Старокримську №1 та №2 (м.Маріуполь).

П'ять районів Донеччини залишились без централізованого водопостачання.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП