ukenru
druzhini-blokuyut-viyskovu-chastinu-mobilizovani-z-donbasu-skarzhatsya-na-bezlad-perekhoplena-rozmova

"Дружини блокують військову частину": мобілізовані з Донбасу скаржаться на безлад – перехоплена розмова

 • 131191 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Українська розвідка перехопила телефонну розмову, в якій двоє мобілізованих з Донбасу обговорюють безлад у військовій частині та відсутність ротації. Про це повідомляє УНН із посиланням на ГУР МОУ.

Деталі

Один зі співрозмовників розповідає, що українські війська вели обстріл безпосередньо їхнього місцерозташування. Каже, що це наслідок неадекватних дій співслужбовців, які їздять по селах на автомобілі, вилазять на підвищення, щоб "зловити" інтернет. В батальйоні масове пияцтво: "Перший взвод в селі. Від нього вже виє село. Неадеквати".

Рашисти скаржаться, що окупаційне командування не відпускає нікого на ротацію. А їх самих "мобілізували" навіть попри наявність документів, що засвідчують непридатність до служби в армії: "105 і 107 полк вже в Донецьку. Але їх не відпускають. Дружини блокують військову частину. Додому їх не відпускають. Навіть то, що нас набрали за "білими білетами", це не порушення в цій ситуації. Наче ми мали попередити, що в мене "білий білет". Тут взагалі цирк. Зараз все одно буду писати цю й… (остогидлу) скаргу, пішли на… (геть)".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми просто витратний матеріал": окупант поскаржився дружині на великі втрати – перехоплена розмова

Українські Національні Новини

Суспільство