drugiy-den-psevdoreferendumu-golova-ova-kazhe-scho-khersontsi-ne-boyatsya-golosuvati-proti

Другий день псевдореферендуму: голова ОВА каже, що херсонці не бояться голосувати проти

 • 205937 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Другий день псевдореферендуму - херсонці демонструють свою незламність і не бояться голосувати проти. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич, передає УНН.

Деталі

За словами голови ОВА, колаборанти, у супроводі автоматників, обходять будинки і квартири, примушують людей до голосування. Херсонцям, які взяли російські паспорти, вже вручають повістки про мобілізацію.

Цитата

"Херсонці демонструють свою незламність, всіляко уникають голосування, не бояться голосувати проти. Дякую нашому потужному підпіллю та руху опору. Навіть у таких умовах ви продовжуєте допомагати армії та псувати плани агресора. Херсонці, Україна вами пишається. Головне – бережіть своє життя та не ризикуйте", - повідомив Янушевич.

Раніше

Законопроекти про входження окупованих територій України до рф можуть внести до держдуми ввечері 28 вересня.

Доповнення

На окупованих територіях Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей України загарбники оголосили про проведення фейкових "референдумів" щодо приєднання до рф 23-27 вересня.

Президент США Джо Байден заявив, що "референдуми", спрямовані на анексію чотирьох частково окупованих регіонів України, є фікцією.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Київ та Барселона стали містами-побратимами

     • 272903 переглядiв