ukenru
drugi-na-ekvatori-chs-z-lizhnikh-peregoniv-ta-biatlonu-ukrayinski-paralimpiytsi-zdobuli-uzhe-17-medaley

Другі на екваторі ЧС з лижних перегонів та біатлону: українські паралімпійці здобули уже 17 медалей

 • 1309192 переглядiв

КИЇВ. 28 січня. УНН. Українські паралімпійці посідають друге місце на екваторі змагань Чемпіонату світу з лижних перегонів та біатлону, що проходить у шведському Естерсунді. Повідомляє УНН з посиланням на заяву Міністерства молоді та спорту України.

Деталі

Українська збірна параолімпійців на середині Чемпіонату світу з лижних перегонів та біатлону посідає друге місце у загальному рейтенгу.

У нас вже 17 медалей: 4 золотих, 5 срібних та 8 бронзових. Попереду лише команда Німеччини (19 нагород), а на третьому місці — збірна Канади (9 медалей).

«Золото» з біатлону, середньої дистанції отримали Тарас Радь (клас сидячи), Олександр Казік (спортсмени з порушеннями зору (тотально незрячий); гайд Сергій Кучерявий), Людмила Ляшенко (клас стоячи).
Чемпіонами з біатлону, спринту, 7,5 км стали Олександр Казік (порушення зору (тотально незрячий) та його гайд Сергій Кучерявий.

Змагання парачемпіонату світу з лижних перегонів та біатлону триватимуть до 29 січня за участі спортсменів з 19-ти країн світу. Команду України представляє 24 спортсмени з інвалідністю.

Нагадаємо

Біатлоністка Анастасія Меркушина виграла золоту нагороду на чемпіонаті Європи, який триває у швейцарському Ленцерхайде.

Українські Національні Новини

Спорт