droni-nad-moskvoyu-grozyev-zayaviv-scho-poryad-iz-mistsem-padinnya-sekretni-obyekti-gru

Дрони над москвою: Грозєв заявив, що поряд із місцем падіння - секретні об'єкти ГРУ

 • 302378 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. Біля місця падіння безпілотників на комсомольському проспекті у москві знаходяться секретні об'єкти ГРУ, серед яких офіси голови програми розвідників-нелегалів, штаб кібероперацій і хакерської групи FancyBear, а також університет міністерства оборони рф, до будівлі міноборони БПЛА не долетів менше ніж 200 метрів, зазначають розслідувачі Христо Грозев та Роб Лі, передає УНН.

Цитата

"російські ЗМІ повідомляють, що дрон атакував будівлі біля комсомольського проспекту, 17 у москві; рух по цьому проспекту закрито. Що цікаво, ця адреса знаходиться якраз навпроти штаб-квартири ГРУ з кіберзлочинства (включно з FancyBear), серед інших військових одиниць", - написав Христо Грозєв.

"У цьому місці також знаходиться військовий університет і кілька надсекретних об’єктів ГРУ, включно з головою їхньої програми нелегалів", - додав він.

Деталі

Як зазначає "Настоящее время", на відео, опублікованому російським ЗМІ, видно, що ці будівлі отримали пошкодження. Проте пропагандистські державні агентства їх у своїх постах не показували, зосередившись на фотографіях магазину вин "массандра", що на іншій стороні проспекту.

Інший аналітик Роб Лі зазначає, що до самої будівлі міноборони на набережній фрунзе безпілотник не долетів менше 200 метрів.

Russian media report that a drone attacked buildings near Komsomolsky prospect 17 in Moscow; traffic down this avenue has been closed. What is interesting is that this address is just across from the headquarters of GRU's cyber offense (incl. FancyBear), among other mil. units pic.twitter.com/WtdxBPg5od

— Christo Grozev (@christogrozev) July 24, 2023

Less than 200 meters to the Russian MoD's National Defense Management Center (NTsUO). pic.twitter.com/coeKRbILWh

— Rob Lee (@RALee85) July 24, 2023

Нагадаємо

У мережах росЗМІ поширюють відео про ситуацію в москві після "атаки дронів".

Зазначається, що був "приліт" у центрі міста на комсомольському проспекті, де в будівлі повибивало шибки.

міністерство оборони росії підтвердило, що зранку 24 липня безпілотники атакували москву. Водночас там стверджують, що нібито відбили атаку БПЛА.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Криму плюс два вибухи біля Джанкою - Андрющенко

     • 272866 переглядiв

    Нічна атака рф на Одещину: в ОВА повідомили про 6 постраждалих

     • 198033 переглядiв

    Ще плюс 660: Генштаб оновив дані про ліквідованих окупантів

     • 196246 переглядiв

    Ранкова “бавовна” у Криму: пролунали потужні вибухи

     • 347784 переглядiв