ukenru
dovibori-u-radu-tsvk-zavershila-reyestratsiyu-balotuvatimetsya-34-kandidati

Довибори у Раду: ЦВК завершила реєстрацію - балотуватиметься 34 кандидати

 • 14371 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Сьогодні Центральна виборча комісія завершила реєстрацію кандидатів на проміжних виборах народних депутатів України 28 березня 2021 року. Всього зареєстровано 34 кандидати у народні депутати України, передає УНН.

Цитата

"Сьогодні, 2 березня, ЦВК зареєструвала 4 кандидати у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 87 (Івано-Франківська область) на проміжних виборах народних депутатів України 28 березня 2021 року.

А саме – Івана Івановича Макара від політичної партії “Важливий кожен”, Сергія Сивачука, Олександра Леонідовича Шевченка та Олександра Петровича Шевченка як самовисуванців", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Таким чином Комісія завершила процес реєстрації кандидатів у народні депутати України на проміжних виборах народних депутатів України 28 березня 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Довибори у Раду: ЦВК зареєструвала кандидатом Юлію Кузьменко та ще чотирьох осіб

Всього зареєстровано 34 кандидати у народні депутати України – 20 осіб висунутих політичними партіями та 14 самовисуванців.

Додамо

Загалом до ЦВК було подано 64 заяви про реєстрацію кандидатами в народні депутати, на 30 з них Комісія відповіла відмовою. Основні підстави – не внесення грошової застави у визначеному законом розмірі та невідповідність поданих документів вимогам виборчого законодавства.

Нагадаємо

Проміжні вибори народних депутатів України відбудуться 28 березня у двох округах: №50 (Донецька обл.) та №87 (Івано-Франківська обл.)

Українські Національні Новини

Політика