ukenru
dovibori-u-radu-tsvk-zareyestruvala-vzhe-13-kandidativ-u-nardepi

Довибори у Раду: ЦВК зареєструвала вже 13 кандидатів у нардепи

 • 12991 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Центральна виборча комісія зареєструвала ще одного кандидата у народні депутати України. Всього зареєстровано 13 кандидатів. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ЦВК.

"ЦВК зареєструвала ще одного кандидата у народні депутати України в ОВО № 208. Всього зареєстровано 13 кандидатів у народні депутати України", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що розглянувши відповідну заяву про самовисування разом з іншими документами і встановивши їх відповідність вимогам виборчого законодавства, Комісія зареєструвала ще одного кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 208 на проміжних виборах народного депутата України 25 жовтня 2020 року. Ним став Ігор Гунько.

"Раніше Комісією вже було зареєстровано 12 кандидатів у народні депутати України в ОВО № 208 – Олексія Оскера, Михайла Побігая, Сергія Суханова, Івана Донця, Олега Ляшка, Віталія Чорного, Василя Крутчака, Анатолія Григоровича Гунька, Анатолія Миколайовича Гунька, Володимира Василевича, Івана Симоненка та Михайла Цісельського", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, ЦВК затвердила форми та колір виборчих бюлетенів на місцеві вибори.

Українські Національні Новини

Політика