dosit-napruzheniy-tizhden-goroskop-dlya-vsikh-znakiv-zodiaku-na-24-30-lipnya

Досить напружений тиждень: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 24 – 30 липня

 • 1266558 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. Хтось може отримати цікаву пропозицію у бізнесі, а в когось зміниться начальник, пише УНН.

«Цей тиждень буде досить напруженим через непрості аспекти. Нагадаю, що Венера буде ретроградною, і цього тижня у поєднанні з Меркурієм та чорним місяцем Ліліт у Леві. Насамперед це знову торкнеться амбіцій великих керівників та їхніх помилок. Світ відчує напругу, пов'язану з фінансовими та продовольчими питаннями», - розповіла астролог.

Цей тиждень може принести нам конфлікти з коханими людьми – приділяйте їм більше уваги.

«До цього з'єднання Венери, Меркурія та Ліліт йде напружений квадрат Урану у Леві. Це може призвести до руйнувань.
Особливо цього тижня варто берегти дітей. Приділіть їм багато часу, уникайте конфліктів із нею. Поставтеся до своїх дітей із любов'ю та розумінням, оберігайте їх», - радить Базиленко.

У гороскопі нашої країни цього тижня астролог бачить гарні можливості для міжнародних переговорів, підтримки та допомоги інших країн.

«Марс даватиме чудовий аспект до натального Урану, що допоможе нашому ЗСУ тримати перемогу в боях.
Але, з іншого боку, до Місяця – у гороскопі України, що символізує народ, – утворюється напружений тау квадрат із чорним місяцем та Ураном. Звідси можливі залякування, пов'язані з атомною енергією, що може призвести до наших страхів та загальної втоми. Цей прояв Ліліт можна перемогти внутрішнім світлом, вірою та лише позитивним настроєм. Адже наш український народ уже давно довів свою силу та волю усьому світу», - розповіла астролог.

ОВЕН
Саме на цьому тижні навколо вас будуть вирувати пристрасті і на вас чекають любовні пригоди. Цікаві знайомства, яскраві з'ясування стосунків із коханими, несподівані зустрічі з колишніми, а також таємні романи можуть стати для всіх явними. Всі ці події можуть зашкодити вашому робочому настрою. Постарайтеся бути спокійнішим, розібратися в собі і не витрачати великі суми грошей. Вам необхідно більше відпочивати, насичувати себе яскравими враженнями та гарним настроєм.

ТЕЛЕЦЬ
У вас накопичилося багато втоми і це може призвести до великого емоційного вибуху, якщо ви більше не відпочиватимете. Не приймайте все на власний рахунок. Цього тижня вас чекають серйозні розмови з вашими близькими родичами. Питання спадщини та сімейної нерухомості стануть особливо гострими. Зараз не час для покупок нерухомості та початку ремонту через ретроградність Венери.

БЛИЗНЮКИ
На цьому тижні у вас може бути занадто багато активності та інформації різного характеру. Вас можуть повернути до старих проблем. Ваше перенавантаження може призвести до бажання сперечатися, конфліктувати і навіть до нервового зриву. Намагайтеся давати собі відпочинок, активно займайтеся спортом. Не варто цього тижня купувати автомобіль. Будьте уважні на дорогах.

РАКИ
Цього тижня ви активно займатиметеся своїми фінансовими питаннями. Якщо ви маєте свій бізнес, саме зараз ви можете отримати цікаві пропозиції. Вам варто все ретельно перевірити, щоб не стати жертвами авантюристів. Не варто інвестувати у великі проекти, не витрачайте великі суми на великі покупки, інакше ви можете потрапити в борги або відчути гостру нестачу фінансів. Краще наведіть лад як у ділових питаннях, так і у своєму будинку.

ЛЬВИ
На цьому тижні багато планет перебувають у вашому знаку. Тому ви будете притягувати багато подій та різних пропозицій, але багато з них будуть хибними. І щоб розібратися у всьому, почніть із себе. Саме зараз вам треба зайнятися собою, розібратися у своїх проблемах та бажаннях. Врахувати також бажання ваших близьких. Якщо для цього потрібно усамітнитися чи звернутися до психолога – зробіть це. В особистих стосунках буде багато пристрастей. Нині можуть з'явитися колишні.

ДІВИ
Це цікавий, але не простий період для вас цього року. Головні події цього тижня розгортатимуться у вас за спиною. Не варто зараз довіряти комусь ваші таємниці. Якщо ви керівник, краще керуйте як сірий кардинал. Особливо гарний період для тих Дів, хто працює із секретними справами.

В особистих відносинах, ваші таємні романи можуть розкритися. Також вам варто попрацювати зі своїми страхами. У вільний час займіться медитацією, усамітніться, гуляйте природою.

ТЕРЕЗИ
Ви цього тижня займатиметеся своєю роботою, активно просуватимете проекти. Але ви можете зіткнутися з труднощами, наприклад, з проблемами фінансування або в колективі можуть виникнути напружені стосунки. Тому виявляйте терпіння та самовладання. З друзями вам також потрібно бути уважними, щоб не посваритись на рівному місці. Чи не залучайте друзів до своєї роботи. Краще з ними проведіть своє дозвілля.

СКОРПІОН
Цей тиждень у вас буде дуже насичений великими можливостями та пропозиціями, особливо щодо кар'єрного зростання. Але вам варто бути дуже уважним, не приймати все на віру, а добре перевіряти всю інформацію. Також у вас можлива зміна керівництва. У любовних стосунках тиждень обіцяє бути дуже успішним. Можливо налагодити стосунки з колишніми.

КОЗЕРІГИ
Вам варто на цьому тижні бути обережними та не йти на ризик. Зараз можуть випливти всі ті питання, які ви відкладали на потім. Вам варто діяти спокійно, обдумано приймати рішення та не порушувати закон. Також у вас можливі далекі поїздки та чудовий відпочинок, але відмовтеся від походів у гори.

ВОДОЛІЇ
Цього тижня вам варто виявляти делікатність та терпіння у всіх важливих справах. Особливо у спілкуванні з вашими партнерами, як із діловими, так і у шлюбі. Інакше великих конфліктів із ними вам не уникнути. Будьте уважні, підписуючи важливі папери та договори, щоб не стати жертвами обману. Фінансово цей тиждень може принести вам гарний прибуток. Але від великих покупок варто відмовитися до середини вересня, доки Венера не вийде зі свого ретроградного стояння.

РИБИ
Цього тижня ви матимете досить гарний настрій. Але на роботі у вас може виникнути безліч проблем і розбратів. Можлива зміна керівництва. Вам варто виявити терпіння, не поспішати з висновками та зміною роботи. Приділити час своєму здоров'ю. Особливо харчування. Більше фізичної активності.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У небі на Сумщиною збили ворожий дрон - ОВА

     • 170962 переглядiв

    Парламенті Чехії жорстко відреагував на удари рф по Одесі

     • 318854 переглядiв

    міноборони рф стверджує, що "відбило" атаку дронів на москву

     • 214540 переглядiв

    В Еквадорі мера міста вбили під час жорстокого нападу

     • 222433 переглядiв