dopomoga-nimechchini-ukrayina-otrimaye-do-kintsya-roku-dvi-iris-t-posol

Допомога Німеччини: Україна отримає до кінця року дві “IRIS-T” — посол

 • 405342 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Німеччина до кінця року обіцяє передати Україні ще дві системи протиповітряної оборони IRIS-T. Про це заявив посол Німеччини в Україні Мартін Єгер на форумі  “Формула успіху України”, передає УНН.

Цитата

“Наша підтримка в основному спрямовується на таку галузь, як ППО. Це і Gepard, IRIS-T, Patriot. Ми раді що змогли до цього долучитись. І зараз ми дивимось на найближче майбутнє, а саме на зиму. Ми будемо надавати додаткові системи протиповітряної оборони: тут будуть і Patriot і IRIS-T. Їх планується ще п’ять. Мається на увазі вся система, із радарами, і командними пунктами. Зараз три системи IRIS-T розгорнуті, і ще дві планується на кінець року.”, — зазначив посол під час свого виступу на форумі.

Деталі

Також посол наголосив що вони робитимуть усе для змінення українських енергосистем. Німеччина зосереджена на підтримці енергетичних можливостей України, аби найближчу зиму українці прожили без відключень світла, та блекаутів.

Крім того, Єгер підкреслив, що Німеччина зацікавлена вибудовувати довготривалі стратегічні відносини з вашою країною в галузі оборонної промисловості. І враховуючи їхню спеціалізацію на ППО основна підтримка спрямовуватиметься саме в цей сектор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німеччина готує нове постачання Україні будівельного обладнання

Нагадаємо

Німеччина пообіцяла подвоїти військову допомогу Україні наступного року. Замість чотирьох мільярдів євро ФРН передасть допомоги Києву на вісім мільярдів євро.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Польщі спікером Сенату обрали Малгожату Кідаву-Блоньську

     • 160976 переглядiв

    Армія дронів пошкодила понад 200 одиниць ворожої техніки

     • 64443 переглядiв

    Зеленський заслухав розвідників: доповідали Буданов та Литвиненко

     • 145971 переглядiв

    Сумщина: росіяни обстріляли вісім громад

     • 84558 переглядiв