ukenru
dopomoga-dlya-domashnikh-ulyublentsiv-pereselentsiv-mkhp-peredav-300-kg-kormu-dlya-kotiv

Допомога для домашніх улюбленців-переселенців: МХП передав 300 кг корму для котів

 • 322253 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Благодійний фонд "МХП-Громаді" передав 300 кг корму для тварин, які його потребували, передає УНН із посиланням на пресслужбу фонду.

Корм було передано на адресу благодійної організації "ДоброКіт". "МХП-Громаді" отримав його як гуманітарну допомогу.

Цитата

"Маючи підтримку від наших побратимів з Європи, ми можемо бути допомогою тим, хто сьогодні надто її потребує, зокрема і домашнім улюбленцям-переселенцям з гарячих точок", - зазначили у фонді.

За підтримки фонду "ДоброКіт" зміг нагодувати кілька десятків котиків, які приїхали з розбитої війною місцевості. Серед таких - котик Тіша із Харкова. Його 70-річний господар, тікаючи від бомбардувань, забрав кота з собою.

"Для чоловіка Тіша особливий, адже з’явився в родині 5 років тому і став розрадою, коли господар втратив свого сина. І хоч нелегка була ноша для дідуся в дорозі до Черкас, серце не дозволяло залишити кота напризволяще", - розповіли у фонді.

Там додали, що у Черкасах Тішу передали "доброкотикам", де про нього зможуть подбати як слід. Сам господар котика подався до внучки за кордон.

"Директорка організації Яна Тябут каже, що Тіша – гарний і привабливий котик, для якого легко можна знайти господарів. Проте вона вірить в те, що Тіша ще може возз’єднатися зі своєю родиною, коли отримає відповідні документи і йому зроблять всі потрібні щеплення", - підкреслили у фонді.

До теми

Від початку війни Фонд "МХП-Громаді" отримав та роздав 253 тонни гуманітарної допомоги загальною вартістю 21 млн 750 тис. грн.

Довідка

МХП - провідний виробник курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). Засновник компанії - Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство