donetska-ova-pokazala-naslidki-rosiyskogo-obstrilu-kostyantinivki

Донецька ОВА показала наслідки російського обстрілу Костянтинівки

 • 357032 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. Донецька ОВА опублікувала відео на YouTube-каналі, у якому відображені наслідки російського обстрілу Костянтинівки, внаслідок якого загинуло подружжя, пише УНН.

Деталі 

В описі під відео зазначається, що через російські обстріли з "Града" по місту осколками та ударною хвилею пошкоджено 20 приватних будинків, школу та газопровід.

"Костянтинівка постійно перебуває під ворожими обстрілами - залишатися там небезпечно. Евакуюйтесь своєчасно!" - йдеться у публікації.

У відео можна побачити пошкоджені та зруйновані приватні будинки, уламки господарського начиння, а також велику вирву від ворожих снарядів.

За словами місцевого жителя, під час обстрілу з "Градів" було пряме влучання у будинок. У будівлі в цей час були його дочка з онуком, а також зять. Дитина, яка спала з іншого боку, змогла вибратися з будівлі та вижила.

"А дочка із зятем з іншого боку були, і загинули", - каже чоловік, який переїхав до Костянтинівки з Авдіївки близько року тому.

Ще один "приліт" в іншу будівлю був близько 4 години ранку.

"Усе в пилюці, я підскочив і подумав: що ж таке? Мало не впав у вирву", - розповів пенсіонер.

Згадуючи про своє житло в Авдіївці, чоловік зазначив, що там його квартиру було розбито через обстріл. Тепер у Костянтинівці - теж.

Нагадаємо 

У п'ятницю армія рф обстріляла селище Дружба Торецької громади Донецької області. Унаслідок двоє дітей, брат із сестрою, загинули на власному подвір'ї.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі