ukenru
donechchina-vsu-vibili-okremi-pidrozdili-rosiyan-za-mezhi-limanu

Донеччина: ВСУ вибили окремі підрозділи росіян за межі Лиману

 • 200194 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. На Лиманському напрямку окремі підрозділи противника виведені за межі населеного пункту Лиман. Про це інформує Генштаб, передає УНН.

Деталі

На Курахівському напрямку ворог здійснює вогневе ураження вздовж лінії зіткнення із застосуванням мінометів, ствольної артилерії, реактивних систем залпового вогню, армійської та оперативно-тактичної авіації з метою виснаження нашого особового складу та руйнування фортифікаційних споруд.

На Авдіївському і Курахівському напрямках ворог інтенсивно обстрілював позиції наших військ, завдавав авіаційних ударів літаками оперативно-тактичної та вертольотами армійської авіації.

На Бахмутському напрямку ворог проводив підготовку до штурмових дій, здійснив обстріли із застосуванням мінометів, ствольної артилерії, реактивних систем залпового вогню у районах населених пунктів Комишуваха, Доломітне та Нью-Йорк.

Завдав авіаційного удару літаками оперативно-тактичної авіації у районах населених пунктів Берестове та Покровське. Завдав чотири ракетних удари по населеним пунктам Верхнєкам’янське, Врубівка та Соледар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти ще не взяли Лиман на Донеччині – МВС

Українські Національні Новини

Суспільство