donechchina-viyska-rf-vbili-sche-3-mirnikh-zhiteliv-poraneno-4

Донеччина: війська рф поранини ще 4 мирних жителів, вбили - 3

 • 273547 переглядiв

КИЇВ. 10 серпня. УНН. За минулу добу, 9 липня, російські окупанти вбили ще трьох мирних жителів Донецької області, поранили - чотирьох. Також є інформація щодо ще шістьох поранених внаслідок російського удару по Покровську, повідомив на своїй сторінці у Telegram голова Донецької ОВА Павло Кириленко, передає УНН.

Цитата

"За 9 серпня росіяни вбили 3 жителів Донеччини: 2 у Зарічному і 1 у Часовому Яру. Ще 4 людини в області за добу дістали поранення. Крім того, вдалося встановити інформацію щодо ще 6 поранених внаслідок удару по Покровську 7 серпня", - йдеться в повідомленні.

Деталі

З початку повномасштабного вторгнення в Україну російські окупанти на Донеччині вбили 1654 осіб, ще 3985 цивільних поранили. Наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Нагадаємо

Голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив, що окупанти зруйнували у Донецькій області близько 81,5 тис. приватних житлових будинків, а повністю знищили або частково пошкодили 5,4 тис. багатоквартирних будинків.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі