donechchina-okupanti-masovo-obstrilyali-z-tankiv-ta-gradiv-avdiyivku

Донеччина: окупанти масово обстріляли з танків та «Градів» Авдіївку

 • 317844 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. На донецькому напрямку російські окупанти масово обстріляли Авдіївку з артилерії, танків і РСЗВ "Град". Пошкоджено будинки на восьми вулицях. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко, пише УНН.

Деталі

Внаслідок обстрілів у Кураховому пошкоджено 2 будинки, зайнялася пожежа на сільгоспугіддях. Окрім цього, ворог обстріляв Красногорівку та Костянтинівку Мар'їнської громади, Орлівку Очеретинської громади.

На Волноваському напрямку під російськими обстрілами опинились Вугледарська громада. У Максимівці пошкоджено 5 будинків, з артилерії обстріляні Пречистівка і Вугледар. 1 людина була поранена через російські обстріли у Великій Новосілці. Пошкоджено 13 будинків у Шахтарському.

Як заявив голова Донецької ОВА, на Горлівському напрямку у Торецьку в наслідок російських обстрілів отрімала поранення одна людина, пошкоджено 10 будинків і 2 інфраструктурні об'єкти. У Північному пошкоджено будинок. У Костянтинівці ракетою пошкоджено 10 будинків. Один будинок пошкоджено у Часовоярській ТГ, ще один — у Клебан-Бику Іллінівської ТГ.

На Лисичанському напрямку під вогнем опинилась Лиманська громада: у Тернах 2 будинки зруйновано і 2 пошкоджено, в Іванівці 2 будинки пошкоджено. Ще 1 будинок пошкоджено у Сіверську.

Доповнення

Російські війська за 5 липня поранили п'ятьох жителів Донецької області.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Донеччині знову "бавовна": у Макіївці здійнявся дим

     • 488679 переглядiв