donechchina-kupanti-obstrilyali-z-uraganiv-selische-rozliv-atakuvali-shakhedami-mikolayivku

Донеччина: окупанти обстріляли з "Ураганів" селище Розлив, атакували "шахедами" Миколаївку

 • 174070 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. російські окупанти обстріляли з "Ураганів" селище Розлив Великоновосілківської громади на Донеччині. Місто Миколаївка зазнало ворожої атаки "шахедів" — пошкоджено будинок. Про це повідомив у неділю голова Донецької ОВА Павло Кириленко, пише УНН.

Цитата

«На Волноваському напрямку під вогнем Бурлацьке і Вільне Поле Комарської громади. Розлив Великоновосілківської громади росіяни обстріляли з Ураганів — 1 людина загинула, 1 поранена. На Донецькому напрямку у Гострому Курахівської громади пошкоджено 6 будинків», - написав Кириленко.

За його словами, на Горлівському напрямку 2 людини поранено і 3 будинки пошкоджено у Миколаївці Костянтинівської громади.

«Зі Смерчів обстріляна Костянтинівка. У Часовоярській громаді пошкоджено будинок. Місто Миколаївка зазнало атаки шахедів — пошкоджено будинок», - повідомив Кириленко.

Також за його словами, на Лисичанському напрямку у Сіверську пошкоджено 3 багатоповерхівки і 3 інфраструктурні об'єкти, в Переїзному Званівської громади пошкоджено 3 будинки.

Доповнення

Російські окупанти за 19 липня вбили ще одного жителя Донецької області, поранили двох.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Одна людина загинула через нічну атаку рф на Одесу - ОВА

     • 702375 переглядiв

    Через ворожий обстріл Миколаєва загинула одна людина

     • 183226 переглядiв