donat-u-5-milioniv-kolektsiinyi-merch-ta-prybutok-vid-mahazynu-avrora-multymarket-pidtrymala-festyval-atlas-united-2024

Донат у 5 мільйонів, колекційний мерч та прибуток від магазину - "Аврора мультимаркет" підтримала фестиваль ATLAS UNITED 2024

 • 26945 переглядiв

Загальний збір фестивалю сягнув 100 млн грн.

Музичний фестиваль, який цього року отримав назву ATLAS UNITED 2024, став першим у світі фестивалем такого масштабу під час війни. Гучне повернення заходу відбулось у партнерстві з платформою UNITED24 та monobank із благодійною метою - зібрати гроші на потреби українським військовим. "Аврора мультимаркет" стала партнером фестивалю й всебічно долучилася до збору.

Учасниками ATLAS UNITED 2024 стали близько 100 українських та міжнародних артистів зокрема: солістка нідерландського гурту WITHIN TEMPTATION Шерон ден Адель, БУМБОКС, АРТЕМ ПИВОВАРОВ, ЖАДАН І СОБАКИ, БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, КУРГАН & AGREGAT, ТНМК, ДРУГА РІКА, LATEXFAUNA, ONUKA, MÉLOVIN та багато інших. 

Під час виступів артисти проводили аукціони з продажу різноманітних лотів - від футболок з автографами до прогулянки з улюбленим коміком чи квартири. 

За підрахунками організаторів, за три дні захід відвідали 63673 глядачів, серед яких 2538 людей з інвалідністю, для яких було побудовано спеціальну VIP-зону. Головний збір в 100 млн грн поповнювався з прямих донатів, продажу квитків, коштів від аукціонів та донатів представників бізнесу. 

Спеціально для фестивалю команда "Аврори" розробила мерч: футболки, шопери, шкарпетки, блокноти та наліпки. Усі кошти від продажу колекції надійшли у скарбничку збору. Як і прямий партнерський донат мережі - 5 млн гривень, а також прибуток мінімагазину, що працював біля "Аврора мультимаркет stage". 

Співзасновник "Аврори мультимаркет" Лев Жиденко: "Ми дуже раді долучитися до цього фестивалю та до збору, адже фестиваль - чудова можливість проявитися молодим українським артистам. А ми як бізнес вважаємо однією зі своїх місій допомагати відродженню української культури. 

Збір - ще одна цінність для нас, ми постійні партнери UNITED24 і ми віримо, що кожна така активність наближає нас до Перемоги та допомагає зберігати життя наших захисників і захисниць".  

Отримані фестивалем кошти будуть розподілені на дві частини. Одну спрямують на придбання дронів для бригад на Харківському, Донецькому і Запорізькому напрямках. Інша поповнить збір платформи UNITED24 на роботів, що воюють разом із нашими захисниками і замість них: автоматизовані платформи для евакуації, доставлення грузів, мінування-розмінування та інших воєнних потреб. 

Популярні

Новини по темі

Курс валют на 30 липня: долар та євро суттєво послабились

 • 15014 переглядiв