ukenru
dochka-zbignyeva-bzhezinskogo-zvinuvatila-trampa-v-nepristoyniy-povedintsi

Дочка Збігнєва Бжезинського звинуватила Трампа в непристойній поведінці

 • 11725 переглядiв

КИЇВ. 6 квітня. УНН. Телеведуча Міка Бжезинські, дочка покійного американського політолога Збігнева Бжезинського, розповіла про неналежну поведінку президента США Дональда Трампа під час зйомок одного з випусків шоу Morning Joe на каналі MSNBC. Про це повідомляє УНН з посиланням на американське видання The Hill.

Інцидент стався ще кілька років тому, заявила Бжезинскі в ході дискусії про колишнього віце-президента США Джо Байдена, якого раніше кілька жінок звинуватили в непристойній поведінці.

Провідна виступила на його захист. "У зв'язку з цим я хочу поділитися історією про неймовірно непристойні обійми Трампа в нашій студії", - сказала Бжезински, не ставши розкривати подробиць інциденту.

Трамп і Бжезински колись перебували в дружніх відносинах, він регулярно приходив до неї на передачу Morning Joe в 2015-2016 роках, зазначає видання.

Нагадаємо, американка Емі Лаппос звинуватила колишнього віце-президента США демократа Джозефа Байдена в неналежній поведінці. Це вже друге за останні кілька днів подібне звинувачення на адресу політика.

Українські Національні Новини

Новини Світу