dobirka-suchasnykh-filmiv-yaki-varto-perehlianuty-v-period-novorichnykh-sviat

Добірка сучасних фільмів, які варто переглянути в період новорічних свят

 • 38392 переглядiв

УНН підготував для вас невеличку добірку сучасних атмосферних фільмів, які ідеально підійдуть для сімейного перегляду на тлі святкувань Нового року.

Новий рік вже не за горами, попереду вихідні, тож саме час підібрати собі декілька кінострічок для святкового новорічного настрою. Тож УНН підготували для вас невеличку добірку сучасних атмосферних фільмів, які ідеально підійдуть для сімейного перегляду.

Деталі

Імовірно класичні зимові фільми, такі як "Сам удома", "Гаррі Поттер", "Чарлі і шоколадна фабрика" тощо ви вже бачили не один раз.

Безумовно – це ті фільми, які будуть завжди актуальними, проте про них ви вже знаєте, тож сьогодні ми підготували для вас дещо нове, але не менш атмосферне та новорічне.

Містер Джанґл і різдвяна подорож (2020)

Ця стрічка – чудове новорічно-різдвяне фентезі для усієї сім’ї. 

В центрі сюжету – історія геніального винахідника, на ім'я Джеронікус, який займається створенням іграшок. Одного дня, його учень викрадає всі розробки майстра і створює власну корпоративну імперію. Через роки, напередодні Різдва, Джеронікуса, який перебуває в боргах, відвідує його онука, яка допомагає дідусю вийти зі скрутного становища. 

Вартові галактики: Святковий спецвипуск (2022)

Якщо вам до смаку супергероїка і ви вже знайомі з всесвітом Marvel, то святковий випуск "Вартових Галактики" це те, що треба.  

Фільм "Вартові галактики: Святковий спецвипуск" створений, написаний і зрежисований Джеймсом Ґанном. В ньому наші улюблені супергерої відзначають Різдво і вирушають на Землю, щоб знайти ідеальний подарунок для центрального персонажа історії - Пітера Квілла.

Щасливого Різдва (2019)

"Щасливого Різдва" - романтично-новорічна комедійна мелодрама про кохання, в основу якої лягла відома пісня Джорджа Майкла "Last Christmas".

Головну героїню Кейт зіграла відома акторка Емілія Кларк. У стрічці вона працює в костюмі ельфа в одному з магазинів. Героїня не задоволена собою та своїм становищем, проте напередодні свят Кейт зустрічає хлопця, який допомагає їй робити невеликі кроки, щоб покращити своє життя.

Різдвяні Хроніки (2018)

Добра сімейна комедія "Різдвяні хроніки" розповідає про пригоди підлітка Тедді Пірса і його молодшої сестри Кейт, яка все ще вірить в існування Санти. В Різдвяну ніч діти вирішили зняти появу Санти на камеру, але все пішло не за планом і тепер вони мають допомогти дідусю вибратися з халепи.

Родзинкою стрічки є харизматичний нестереотипний Санта, який жартує, тікає від поліції та не говорить "хо-хо-хо".

Людина, яка винайшла Різдво (2017)

Відмінна сімейна біографічна комедія, що розкриває історію створення видатним англійським письменником Чарльзом Діккенсом його всесвітньо відомого оповідання "Різдвяна пісня".

У США продають будинок з культового різдвяного фільму "Один вдома 2"26.12.23, 03:33

Ганна Оніщенко

Культура

    Популярні

    Новини по темі

    США потопили три човни хуситів у Червоному морі

     • 42645 переглядiв

    У Києві затримали серійного квартирного злодія

     • 57713 переглядiв