ukenru
do-vaks-skerovano-obvinuvalniy-akt-stosovno-eks-golovi-zaporizkoyi-oda-brilya

До ВАКС скеровано обвинувальний акт стосовно ексголови Запорізької ОДА Бриля

 • 10832 переглядiв

КИЇВ. 19 листопада. УНН. До Вищого антикорупційного суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього голови Запорізької обласної державної адміністрації Костянтина Бриля, який підозрюється у внесенні недостовірних відомостей до декларації. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП у Facebook.

"На сьогодні, обвинувальний акт скеровано до Антикорупційного суду для розгляду по суті", - йдеться в повідомленні.

САП зазначає, що завершено досудове розслідування у справі стосовно колишнього очільника однієї з обласних державних адміністрацій, підозрюваного у неподанні декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2015 рік та внесенні недостовірних відомостей до декларацій особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 та 2017 роки.

Нагадаємо, в липні цього року Солом’янського районного суду обрав запобіжний захід колишньому очільнику однієї з обласних державних адміністрацій, який у деклараціях за 2016 та 2017 роки не вказав майно, у вигляді особистого зобов'язання.

Як повідомлялося раніше, у САП вказали, що чиновник у деклараціях за 2016 та 2017 роки не вказав майно, а саме: об’єкти нерухомості, у тому числі земельну ділянку, автомобілі, а також доходи та корпоративні права, на загальну суму майже 35 млн грн та 8 млн грн відповідно. Крім того, з’ясувалося, що у 2015 році службовець всупереч законодавству взагалі не подав декларацію, додали у прокуратурі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП