do-ukrayini-pribula-administratorka-usaid-samanta-paver

До України прибула адміністраторка USAID Саманта Павер

 • 323184 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. До України прибула адміністраторка Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Саманта Павер, про що сама повідомила у понеділок, пише УНН.

Цитата

"Добре повернутися в Україну. Навіть коли український народ бореться з жорстокістю путіна, він дивиться в майбутнє – впроваджує інновації, трансформує та відбудовує. Слідкуйте за наступними днями, щоб побачити, як США співпрацюють з ними, щоб будувати майбутнє", - написала Павер у Twitter.

Нагадаємо

У березні на спеціальному засіданні в Сенаті США виконувачка обов’язків генерального інспектора Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Ніколь Анджарелла заявила, що попри зростання кількості повідомлень про можливе нецільове використання допомоги, наданої США, її інспектори не побачили ознак серйозних порушень у зв’язку з цим.

It's good to be back in Ukraine.

Even as the Ukrainian people fight back against Putin's brutality, they are looking to the future – they're innovating, transforming & rebuilding. Follow along the next few days to see how the U.S. is partnering with them to build for the future. pic.twitter.com/eOfUqLW6cV

— Samantha Power (@PowerUSAID) July 17, 2023

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    До України прибула адміністраторка USAID Саманта Павер

     • 323184 переглядiв

    У Києві обмежують рух вантажівок на тлі спеки

     • 621628 переглядiв

    В Україні стартувала кампанія з вакцинації від кору

     • 565146 переглядiв

    Спека в Європі: за "Цербером" прийшов "Харон"

     • 431868 переглядiв